onsdag 22 februari 2012

Snö, is, gasbrännare och lite klättring

Helgen spenderades i Västervik tillsammans med ett gäng från domen. Efter mycket tvekande om det var väder eller inte till att åka bestämde vi oss för att dra, men på vägen ner började man ana att det kanske skulle bli svårt att klättra då snödrivorna bara blev högre och högre.

Första dagen spenderades på björnblocket och problemet The Office som efter en och en halv timme med snö röjning och upptorkning av grepp blev klätterbart. För min del gick det inget vidare men Mange och Geir lyckades komma upp och dagens höjd punkt var helt klart när Mange ska ta slutjuggen, där en inget ont anad Viktor håller på att torka greppet med gasbrännaren, Mange får till desperat skriket* att han ska ta bort gasbrännaren, tar handen på greppet och är nära att bränna sig.

Björnblocket

Dagen efter åkte vi till Järnforsen där vi möttes av en dyngsur sten och dagens projekt Rythm var långt ifrån klätterbart. Geir tog genast fram gas brännaren och började torka medans jag gav upp och drog till min gamla klätterhall hemma i Sävsjö och körde ett pass. Geir hade sedan efter tre timmar fått det lite torrt så han och Mange kunde sätta den.

Allt som allt var det en trevlig resa till Västervik som kan sammanfattas med att man använde mer tid att stå med en gasbrännare och torka grepp än att klättra.

Viktor

*Kan jämföras med samma skrik som en tjockis skriker då han inser att han får gå 100 meter extra

Inga kommentarer: