onsdag 8 februari 2012

Jensens strikes back!

Var på Jensens Böfhaus idag med några klasskompisar, som vi brukar gå till någon gång i månaden. Kan tyckas vara lite konstigt att en vegetarian går dit och äter, men potatisen där är god och man får äta hur mycket man vill av den för 10 kr, vilket vi har anammat mycket väl, 4 stycken fattiga studenter som alla tränar mycket. Servitrisens jobb blir därför att springa fram och tillbaka med nya tallrikar med potatis och man kan se på deras blickar att vi ätit för mycket för att det ska gå ihop sig för dem.

Denna gång blev de dock annorlunda då en gammal tant kommer in och får bordet bredvid oss samtidigt som vi får in vår första portion potatis. Den lukten hon har går inte beskriva med ord, nån sur äcklig doft som skulle kunna användas som hemligt vapen i nästa världskrig. Det gick inte äta och när man får fyra studenter, som skippat frukost för denna måltiden, lämna bordet innan man ens har ätit upp den första portionen potatis är det något som inte stämmer.

Börjar fundera på om Jensens har något samarbete med tanten för att få ut oss från restaurangen. För de kan inte neka oss att ge oss mer potatis, men de har sina knep för att få oss att gå innan vi är mätta!

Inga kommentarer: