torsdag 15 mars 2012

Praktik

Just nu har jag praktik i skolan då jag och en kompis är på konsultföretaget Previa (där vi fått den fina titeln "junior konsulter") och vi ska utvärdera en hälsoföreläsning som Previa hade för cheferna i Lilla Edets kommun.

Vi är nu fullt uppe med att analysera svaren och man kan inte säga att de tyckte kursen var speciellt bra. De flesta tyckte att allt var repetition och de fick inga tipps på hur de skulle arbeta hälsofrämjande. Men värst var nog ändå vad de tyckte om föreläsarna då 5 stycken tyckte att insatsen var mycket dålig, 8 stycken att den var dålig och endast 3 stycken tyckte föreläsarna var bra. Detta tillsammans med kommentarer som "Arroganta föreläsare", "Låg kompetens på kursledningen" och "att bli behandlad som vuxen, tänkande varelse av föreläsarna!" gör att man är lagom sugen på att nästa fredag gå fram och presentera detta resultat för föreläsarna i fråga och även för regions chefen för Previa.

Förbereder mig redan nu för att se den mörka blicken från chefen mot föreläsarna som säger "Mitt kontor på måndag morgon".

Inga kommentarer: